Tämän blogin tarkoituksena on lähinnä päivitellä erinäisiä leipomuksia ja siinä sivussa seurailla yleistä elämänmenoa. Lähellä sydäntä ovat ystävät, perhe ja lemmikit sekä harrastuksena väsäiltävät kakut ja muut keittiöhommat.

Viime viikonloppuna tekaisin pyynnöstä ristiäiskakun pikkuruiselle tytölle, ristiäiskakkuja olen saanut kerran ennenkin kokeilla, silloin tosin ei paljoa ollut hajua koristelusta ja muustakaan, eikä oikein välineitäkään.

Nyt tein suklaakakkupohjan, johon tuli myös rasvaa ja maitoa, tekee pohjasta ''sacherkakkumaisen'' ja kostean, itseasiassa tätä pohjaa voisi hyvin käyttää myös Sacher- kakussa, taidanpa laittaa jouluna kokeiluun :) Rasvan ja maidon lisääminen tekee normaalista sokerikakkutaikinasta paljon riittoisamman, joten tähän ei päde normaalit ohjeet niin-ja-niin monen munan kakuista.

Väliin tuli Kinuskikissa- sivustolta kopsattu mansikkatäyte, kahteen kerrokseen ja kostukkeeksi vaniljamaitoa. Päälle muovasin marsipaanista jo muutama päivä aikaisemmin kukkia ja pienet, vaaleanpunaiset tossut (joiden onnistumisesta en ole niin varma).

Kakku oli kuitenkin tykätty ja se on paras palkinto näissä hommissa.